Ortokinetic.ro - Asigurari de sanatate
Clinica Ortokinetic Bucuresti

Asigurari de sanatate

Asigurari de sanatate

7card

   Ai 7card, faci sport des sau mai deloc dar esti preocupat de sanatatea ta? Noi avem pentru tine o echipa de medici pregatita sa iti raspunda la intrebarile care te preocupa, specializata atat pentru preventie cat si pentru tratament. Trebuie doar sa suni sau sa faci o solicitare de programare on-line si te contactam noi. Beneficii: - cate o consultatie gratuita in decursul a 30 de zile, la fiecare specialitate din clinica noastra, astfel: daca intr-o zi beneficiezi gratuit de consult la Cardiologie mai poti beneficia de consult gratuit la Cardiologie peste 30 de zile din momentul vizitei la medicul Cardiolog; daca a doua zi vii gratuit la consult de Ortopedie, vei beneficia din nou de gratuitate la Ortopedie peste 30 de zile din mometul vizitei la medicul Ortoped; regula este aceeasi la toate specialitatile. - daca ai nevoie de mai multe vizite, cu bilet de trimitere, continuam gratuitatea la specialitatile in contract cu Casa de Asigurari; - 15% reducere din pretul serviciilor medicale adiacente consultatiilor; - toate beneficiile se primesc in baza prezentarii la receptie a 7card si a cartii de identitate.
 

 Allianz Tiriac

   Ai asigurare Allianz Tiriac si ai o problema de sanatate sau pur si simplu preocupat de preventie? Echipa noastra de medici si specialisti iti sta la dispozitie! Trebuie doar sa suni sau sa faci o solicitare de programare on-line si te contactam noi. Vom stabili o intalnire in functie de agenda ta. Beneficii pentru asiguratii Allianz Tiriac: - Cate o consultatie gratuita, pe an pentru fiecare asigurat la fiecare dintre specialitatile medicale oferite de clinicile noastre; - 15% reducere la costurile serviciilor medicale - consultatii de specialitate; investigatii medicale sau interventii chirurgicale si accesate de clientii asiguratii Allianz Tiriac contra cost;
 

Signal

Esti asigurat Signal Iduna? Parteneriatul Ortokinetic Clinic cu Signal Iduna a fost special creat sa vina in intampinarea nevoilor tale cu privire la sanatate. In cadrul clinicilor noastre te asteapta echipe de medici si specialisti, pregatite sa vina in intampinarea ta atat pentru preventie cat si pentru tratamentul afectiunilor care te supara. Anunta persoana dedicata din cadrul Signal Iduna ca vrei sa iti stabilesti o intalnire in clinica noastra si va sti ce are de facut. De restul ne ocupam noi. Te asteptam!

INTREABA UN SPECIALIST
Introduceti numele
Email
Telefon
Intrebarea dumneavoastra