Ortokinetic.ro - Clinica de Umar si Cot
Clinica Ortokinetic Bucuresti

Clinica de Umar si Cot

Clinica de Umar si Cot

     Specialistii nostri in afectiunile si chirurgia umarului si cotului trateaza atat atleti de elita si componenti ai loturilor olimpice cat si sportivi amatori si pacienti cu afectiuni legate de varsta, utilizare excesiva sau traumatisme ale articulatiilor umarului si cotului.
 

 La Clinica de Umar si Cot din Pipera va oferim solutii diagnostice si tratamente inovatoare pentru afectiunile membrului superior de la interventii simple pana la tratamente complexe.

Suntem prima clinica din Romania care, incepand cu anul 2017, oferim consultatii supraspecializate in Ortopedie si Traumatologie. De-a lungul anilor numerosi sportivi de performanta, artisti si personalitati ale vietii mondene din Romania au apelat la serviciile noastre.

Oferim de asemenea consultatii de second-opinion in cazul in care doriti o opinie independenta referitor la afectiunea dumneavoastra si un sfat impartial in ceea ce priveste tratamentul.

Suntem adeptii tratamentului conservator, non-chirurgical ori de cate ori acesta este posibil. In cazul in care interventia chirurgicala este necesara va oferim cea mai completa si variata gama de interventii chirurgicale la nivelul umarului si cotului. In cazul in care interventia nu este posibila in Romania, va putem facilita realizarea acesteia in centrele noastre colaboratoare din Spania si Marea Britanie. 
 

Ce afectiuni la nivelul umarului pot fi tratate la Clinica de Umar si Cot?

Ce afectiuni la nivelul cotului pot fi tratate la Clinica de Umar si Cot?

Majoritatea acestor afectiuni sunt tratate artroscopic prin tehnici chirurgicale avansate care permit o recuperare rapida si cicatrici minime. In cazul in care interventia deschisa este necesara experienta medicilor nostri se traduce in interventii minim invazive cu timp operator optimizat ce permit recuperare rapida. Centrele Ortokinetic ofera programe personalizate de recuperare postoperatorie.
 

Cazuri complexe ce pot fi tratate la Ortokinetic

In cazuri speciale va oferim tratamente complexe de revizie a unor interventii esuate sau operatii mai putin uzuale cum ar fi:

  • Revizia rupturilor de coafa rotatorie cu reconstructia cu grefa a capsulei superioare
  • Artroplastia subacromiala de interpozitie cu balon subacromial
  • Revizia instabilitatii umarului – cu transfer de coracoida artroscopic (arthroscopic Latarjet)
  • Transferuri musculare (latissimus dorsi, pectoral, Eden Lange) pentru afectiuni complexe
  • Revizii de proteze umar si cot

Lista ar putea continua deoarece aceasta subspecialitate s-a dezvoltat enorm in ultimii 20 de ani ceea ce inseamna ca numarul solutiilor existente pentru diverse afectiuni ale umarului si cotului a explodat odata cu acumularea de cunostinte in domeniu si posibilitati avansate de diagnosticare.
 

Cum contribuie Ortokinetic la dezvoltarea Chirurgiei Umarului si Cotului in Romania?

Ortokinetic este sponsor al Societatii Romane de Umar si Cot si sustine dezvoltarea cunostintelor in domeniu in randul medicilor interesati de aceasta sub-specialitate. Medicii nostri organizeaza regulat cursuri si simpozioane destinate popularizarii acestei subspecialitati in randul medicilor chirurgi la care adesea sunt invitati chirurgi de renume la nivel mondial.

Medicii care va vor consulta si trata in cadrul clinicilor noastre au urmat stagii de supraspecializare in centre de renume din strainatate in chirurgia umarului si cotului si efectueaza regulat un numar semnificativ de astfel de interventii. Fiecare operatie este efectuata de o echipa care contine cel putin 2 medici primari Ortopezi si in functie de complexitate si preferintele dumneavostra este posibila aducerea unor specialisti din strainatate pentru o garantie deplina a unui rezultat fara egal. 

INTREABA UN SPECIALIST
Introduceti numele
Email
Telefon
Intrebarea dumneavoastra