Ortokinetic.ro - Interventii Chirurgicale
Clinica Ortokinetic Bucuresti

Interventii Chirurgicale

Interventii Chirurgicale

La Ortokinetic veti gasi o echipa de medici chirurgi ortopezi supraspecializati in patologia aparatului locomotor. Desi suntem chirurgi nu suntem adeptii chirurgiei decat in situatiile in care tratamentul conservator a esuat si numai atunci cand interventia chirurgicala poate aduce un beneficiu net pacientilor nostri in conditii acceptabile de risc.
Daca suferiti de afectiuni cronice articulare vom incerca sa gasim un diagnostic corect si va vom prezenta diferite modalitati de tratament atat chirurgical cat si non-chirurgical. Diagnosticul corect presupune de multe ori investigatii imagistice si chiar injectii cu scop diagnostic.
 

Ce se intampla daca am nevoie de o operatie?

In cazul in care chirurgia este indicata veti avea o discutie detaliata cu medicul chirurg care va va explica ce fel de interventie este indicata, care sunt beneficiile dar si riscurile precum si o estimare a perioadei de recuperare. In cazul in care efectuati sport de performanta vi se va prezenta un program de reincepere a activitatii sportive dupa operatie.
 

Ce garantii primeste pacientul pentru succesul interventiei chirugicale?

Masurarea succesului poate fi diferita din punctul de vedere al medicului si al pacientului. Este bine sa discutati cu medicul curant despre orice nelamuriri aveti cum ar fi: cand puteti merge fara sprijin, cand veti putea reincepe sa conduceti sau cand veti putea relua activitatea sportiva. 
Echipa Ortokinetic va face tot posibilul ca experienta d-vostra sa fie una cat mai putin stresanta. Colaboram cu Spitale private de renume si monitorizam atent activitatea acestora pentru a ne asigura ca primiti un tratament de exceptie. Echipa operatorie va fi formata in majoritatea cazurilor din 2 medici primari cu experienta in tipul de operatie pe care il efectueaza. 
Rezultatele nostre sunt comparabile cu standardele internationale in ceea ce priveste rata infectiilor peri si postoperatorii, durata de viata a implantelor, ameliorarea simptomelor si satisfactia pacientilor.
 

Ce interventii chirurgicale se efectueaza de rutina la Ortokinetic?

Chirurgia genunchiului si a umarului detin suprematia in ceea ce priveste frecventa afectiunilor tratate chirurgical in clinicile noastre. Reconstructia ligamentelor incrucisate, leziunile de menisc, reconstructia coafei rotatorii sau artroplastia de genunchi si umar sunt frecvente.
Tot frecvent tratam si coxartroza – prin protezarea articulatiei soldului si fracturile simple de pumn, glezna, clavicula sau rotula. Pacientii apeleaza la noi pentru calitatea interventiei, timpul scurt de asteptare si rezultatele excelente postoperatorii.
 

Se efectueaza interventii dificile sau unicat la Ortokinetic?

Experienta echipei nostre si supraspecializarea in afectiunile membrului superior si genunchiului fac din Ortokinetic un centru de excelenta in tratarea acestor afectiuni. Am fost printre primii in Romania care am oferit pacientilor nostri terapie cu unde de soc sau infiltratii cu celule stem. La fel la nivel operator oferim pacientilor nostri o gama completa de tratamente chirurgicale la nivelul membrului superior si genunchiului. Multi dintre pacientii nostri au fost deja tratati in diferite centre din tara si cauta second-opinion. De mentionat ar fi tratamentul esecului stabilizarii umarului sau esecul reparatiilor de coafa rotatorie in antecedente, reviziile de proteza sau de ligamente incrucisate. Sechelele post trauma fac si ele parte din interventiile complicate care isi regasesc solutia in centrele Ortokinetic.

Ceea ce este unic la Ortokinetic este gama de solutii oferite sportivilor de performanta. Numarul mare de sportivi de performanta si Membri ai Loturilor Nationale si Olimpice ale Romaniei operati cu succes la Ortokinetic sunt o garantie a calitatii.
 

Unde recomandati recuperarea postoperatorie?

Fiecare pacient operat la noi va primi un program personalizat de recuperare. Pentru rezultate optime recomandam centrele noastre situate in diverse zone ale Bucurestiului pentru a face deplasarea cat mai comoda. La nevoie kinetoterapeutii nostri se pot deplasa la domiciliul d-voastra. Dispunem de aparate de recuperare postoperatorie ce pot fi inchiriate pentru a minimiza timpul de recuperare cum ar fi Kinetec- Continuous Passive Motion pentru umar si genunchi.

INTREABA UN SPECIALIST
Introduceti numele
Email
Telefon
Intrebarea dumneavoastra