Ortokinetic.ro - Ortopedie pediatrica
Clinica Ortokinetic Bucuresti

Ortopedie pediatrica

Ortopedie pediatrica

La Ortokinetic cei mici sunt tratati cu toata atentia de care au nevoie. Chirurgul ortoped pediatru este medicul cel mai bine pregatit in diagnosticul si tratamentul afectiunilor musculo-scheletale ale copiilor cum ar fi: diformitati ale membrelor si coloanei vertebrale congenitale sau dobandite (picior plat, scolioza, inegalitati ale membrelor, etc), anomalii de mers, fracturi si infectii osoase si articulare.

Afectiunile musculo-scheletale ale copiilor difera de cele ale adultilor. Modul in care organismul rectioneaza la diverse traumatisme si afectiuni este diferit de cel adult. O mare parte din patologia ortopedica pediatrica este legata de procesul de crestere.

In cazul in care copilul dumneavoastra are nevoie de diagnostic si tratament medicii nostri ofera o gama variata de tratamente de ultima generatie. In cazul afectiunilor complexe puteti beneficia de o abordare multi-disciplinara a acestora prin colaborarea cu medicul radiolog, reumatolog sau de medicina sportiva. 

 

Cine va consulta?

Solicita o programare acum

Alege varianta rapida si fa-ti o programare online, completând câmpurile de mai jos. Un reprezentant Ortokinetic te va contacta în maximum 24 de ore, pentru a stabili detaliile vizitei tale medicale.

Solicita o programare