Ortokinetic.ro - Prima vizita
Clinica Ortokinetic Bucuresti

Prima vizita

Prima vizita

Orice vizita la doctor poate fi o experienta stresanta si poate produce o stare de anxietate. In Clinicile Ortokinetic suntem dedicati sanatatii tuturor pacientilor nostri iar personalul nostru va face tot ce le sta in putinta sa transforme vizita dumneavoastra la doctor intr-o experienta pozitiva.

Echipa noastra va sta la dispozitie pentru orice intrebari aveti sau pentru a va programa o consultatie de Luni pana Vineri de la 08:00 la 20:00 si Sambata de la 09:00 la 14:00. Scopul nostru este sa va oferim o programare in cel mai scurt timp posibil cu cel mai bun specialist disponibil in functie de nevoile dumneavoastra.
Este recomandat sa ajungeti in clinica cu aproximativ 10 minute inaintea programarii pentru formalitatile de inregistrare.
 

Ce ar trebui sa aduc cu mine?

Ca regula generala cu cat mai multe informatii avem de la dumneavoastra cu atat mai usor si precis va fi sa va dam un diagnostic, un prognostic si un plan de tratament.
    • Card de sanatate sau de asigurare privata
    • Bilet de trimitere daca este cazul
    • Radiografii, tomografii sau RMN-uri daca ati facut asa ceva insotite de interpretarea medicului radiolog
    • O lista cu medicamentele pe care le luati
    • Bilete de iesire din spital sau note operatorii daca sunt legate de afectiunea curenta
    • O lista cu alergii
    • O lista cu intrebari si nelamuriri despre afectiunea dumneavoastra curenta

 

Daca doriti sa platiti serviciile integral cu cash sau card nu este nevoie de o scrisoare de recomandare sau bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist. Doar sunati si programati o consultatie.
Daca aveti asigurare medicala privata este recomandat sa contactati asiguratorul pentru a obtine o preautorizare si a verifica ce servicii sunt acoperite de planul dumneavoastra de asigurare.
Daca doriti o programare in vederea acordarii unei consultatii prin CNAS este nevoie de un bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist nu mai veche de 30 de zile. De asemenea la fiecare vizita este necesar Cardul de Sanatate valabil. O parte din serviciile oferite in clinicile noastre nu sunt acoperite de sistemul national de sanatate si este posibil ca uneori sa fie nevoie de o coplata.  

Daca nu aveti medic de familie va putem recomanda un medic de familie sau va puteti inscrie la medicul de familie din Clinica Timpuri Noi pentru a putea beneficia de servicii prin CNAS. In functie de zona in care locuiti va putem recomanda un medic de familie colaborator.
In toate locatiile noastre puteti plati atat cash cat si cu cardul, majoritatea cardurilor fiind acceptate.

Dupa consultatia initiala medicul specialist va poate recomanda investigatii suplimentare (radiografii, ecg, etc), consulturi interdisciplinare cu alt specialist sau tratament (fizioterapie, injectii, etc). Majoritatea acestor servicii pot fi efectuate sau programate imediat in unul din sediile noastre. Daca sunt necesare investigatii in alte centre, echipa noastra va organiza documentatia necesara si va poate programa in vederea efectuarii acestor investigatii.

Daca aveti nevoie de o interventie chirurgicala, aceasta se va desfasura in Spitalele Partenere de catre o echipa de medici Ortokinetic. Va vom contacta in cel mai scurt timp cu o cotatie de pret personalizata care va include costul interventiei, anesteziei, implantelor si spitalizarii daca acestea sunt necesare. Recuperarea postoperatorie este efectuata in unul din centrele Ortokinetic sub indrumarea medicului chirurg pentru completarea tratamentului.

La Ortokinetic suntem specializati in tratamente inovatoare de ultima ora a afectiunilor musculo-scheletale cum ar fi PRP (Platelet Rich Plasma), tratament cu celule stem, ESWT (Shockwave therapy), lasere de mare capacitate, crioterapie, infiltratii cu solutii vascoelastice, etc. Incercam pe cat posibil sa evitam tratamentul chirurgical si avem o experienta de peste 10 ani in acest sens.
In cazul in care interventia chirurgicala este tratamentul optim, echipa noastra de chirurgi ortopezi este supra specializata in chirurgie miniinvaziva si robotica pentru a va oferi o experienta chirurgicala de exceptie. Aceasta consta in incizii minime, spitalizare de zi si recuperare rapida. Nu ezitati sa ne contactati pentru a afla ultimele noutati in tratamentul afectiunilor dumneavostra. Echipa noastra multidisciplinara formata din cardiologi, nutritionisti, reumatologi si medici de medicina sportiva va asigura optimizarea tratamentului inainte si dupa interventia chirurgicala.

INTREABA UN SPECIALIST
Introduceti numele
Email
Telefon
Intrebarea dumneavoastra