Cosmina SOARE - Ortokinetic

Echipa Ortokinetic

Cosmina SOARE

Bună ziua!

Ma numesc Soare Elena-Cosmina, am absolvit Facultatea de Kinetoterapie din cadrul U.N.E.F.S. București, continuând cu master-ul Recuperare-Reeducare motrică și somato funcțională din cadrul aceleiași universități.

Îmi face plăcere să obțin rezultate cât mai bune cu pacienții mei, de aceea am participat și particip în continuare la cursuri de dezvoltare și perfecționare, pentru a construi un plan de recuperare cât mai eficient, adaptat nevoilor pacienților.

Având o pasiune pentru terapiile manuale, am urmat cursurile de:
-cursul de tehnician maseur (masaj somatic, masaj reflexogen, masaj terapeutic, drenajul limfatic și masajul anticelulitic -maderoterapia );
-terapiile complementare;
-cursul de medical taping;
-cursul de mobilizare articulară (genunchi, gleznă, laba piciorului)-metoda Sijmove; -FASCIQ- totul despre manipularea fascială ( IASTM, Cupping, Flossing, Fascia roll, Medical Taping fascial).

Indiferent dacă ne place sau nu, din păcate nu putem să schimbăm corpul când acesta se uzează, de aceea:
„Ai grijă de corpul tău, este singurul loc în care ești obligat să trăiești!” -Jim Rohn

Vă aștept la Ortokinetic-Timpuri noi, pentru a ne cunoaște și pentru efectuarea unor programe de recuperare adaptate obiectivele și nevoilor dumneavoastră.

Fiți la curent cu activitățile noastre, precum și cu ultimele informații despre recentele tendințe în domeniul sănătății și sfaturi de la specialiștii noștri.

CONTACTEAZĂ-NE!

Echipa noastră vă stă la dispoziție
pentru orice întrebare!

Clinica Pipera-Tunari 58

021.9694 Tasta 1

Clinica Timpuri noi

021.9694 Tasta 2

Clinica Dorobanți Bitolia 14

021.9694 Tasta 3

Clinica Băneasa

021.9694 Tasta 4