Echipa Ortokinetic

Dr. Carmen CONDRAT

          Medic specialist dermatovenerologie, absolventă a Facultății de Medicină Generală a Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București, promoția 2016.
Rezidențiat în Dermatovenerologie în cadrul Spitalului Clinic Dr Victor Babeș din București.
Asistent de cercetare științifică din 2018, în cadrul Institutului Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului.
Doctorand Medicină Generală în cadrul UMFCD București din 2020.

         Dr. Carmen Condrat are 5 ani de experiență profesională și este certificată în Dermatologie Medicală, Dermatoscopie, Dermatologie in sarcină și mici intervenții chirurgicale. Este membră a Societății Române de Dermatologie și a Societății Europene de Dermatologie.

          Interesul meu pentru dermatologie a apărut după ce am efectuat stagiul de dermatologie în timpul facultății. Mi-a plăcut să văd pacienți de toate vârstele și am fost impresionată de marea varietate de afecțiuni cutanate. Astfel, am ales dermatologia pentru că îmbină tot ce este mai bun din ceea ce oferă medicina. Pot consulta nu doar adulți, ci și copii, oferind atât management medical cât și chirurgical. Mai mult, am ocazia să efectuez intervenții dermatocosmetice. Fiecare întâlnire cu un pacient aduce ceva nou, însă cea mai bună parte a ceea ce fac este cu siguranță impactul pozitiv imediat pe care îl pot avea asupra vieții pacienților.

Fiți la curent cu activitățile noastre, precum și cu ultimele informații despre recentele tendințe în domeniul sănătății și sfaturi de la specialiștii noștri.

CONTACTEAZĂ-NE!

Echipa noastră vă stă la dispoziție
pentru orice întrebare!

Clinica Pipera-Tunari 58

021.9694 Tasta 1

Clinica Timpuri noi

021.9694 Tasta 2

Clinica Dorobanți Bitolia 14

021.9694 Tasta 3

Clinica Băneasa

021.9694 Tasta 4