Dr. Claudia Valeria RÂȘCU - Ortokinetic

Echipa Ortokinetic

Dr. Claudia Valeria RÂȘCU

Dr. Claudia Râșcu
Medic Specialist Diabet, Nutritie si Boli Metabolice

 

        Dr. Claudia Rascu este Medic Specialist – Diabet zaharat, Nutritie si Boli Metabolice, licentiata la Universitatea de Medicina si Farmacie din Craiova si absolventa a unui stagiu de pregatire in cadrul spitalului AKH din Viena. Ea vine cu 4 ani de experienta ca medic rezident in cadrul Institutului National de Diabet zaharat, Nutritie si Boli Metabolice „Prof. N. Paulescu”, Bucuresti.

      Cu o pasiune de nestavilit pentru medicina, Dna Dr Râșcu a participat la numeroase stagii de pregatire in cadrul formarii sale de baza in: Endocrinologie, Medicina Interna, Nefrologie, Terapie Intensiva in cadrul Institutului „C.I. Parhon” Bucuresti, Spitalul Universitar de Urgenta Elias, Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Bucuresti, Spitalul Clinic de Nefrologie „Dr. Carol Davila”, Bucuresti.

     Dr. Claudia Rascu s-a implicat in consilierea nutritionala a pacientilor cu afectiuni maligne din sectiile de hematologie a Institutului Clinic Fundeni si este voluntar si membru al Asociatiei Romane Impotriva Leucemiei (ARIL), MagiCAMP si membru fondator ARDCEL (Asociatia pentru Registrul National al Donatorilor de Celule Progenitorii).

 
 

Fiți la curent cu activitățile noastre, precum și cu ultimele informații despre recentele tendințe în domeniul sănătății și sfaturi de la specialiștii noștri.

CONTACTEAZĂ-NE!

Echipa noastră vă stă la dispoziție
pentru orice întrebare!

Clinica Pipera-Tunari 58

021.9694 Tasta 1

Clinica Timpuri noi

021.9694 Tasta 2

Clinica Dorobanți Bitolia 14

021.9694 Tasta 3

Clinica Băneasa

021.9694 Tasta 4