Dr. Grigorina MITROFAN - Ortokinetic

Echipa Ortokinetic

Dr. Grigorina MITROFAN

          Dr Grigorina Mitrofan este medic specialist Diabet Nutritie si Boli Metabolice, cu experiența de peste 8 ani in tratarea pacienților cu diabet, a efectuat stagiul de pregatire in rezidentiat la Institutul Național de Diabet Nutritie si Boli Metabolice „NC Paulescu” si la Spitalul Cochin, Paris, Franța. De asemenea, a absolvit un Master in Nutrition Science la Institutul Karolinska, Suedia in 2022.

         Are experiență in managementul diabetului zaharat de tip 2, diabetului de tip 1, complicatiile asociate, educatie medicala si terapia medical nutritionala asociata obezitatii, diabetului sau sindromului metabolic.

        Dr Mitrofan a obtinut titlul de doctor in chimie aplicata la Universitatea Politehnica din Bucuresti in domeniul detectiei precoce a mai multor biomarkeri din sange, perioada in care a publicat numeroase articole in jurnale internationale.

Fiți la curent cu activitățile noastre, precum și cu ultimele informații despre recentele tendințe în domeniul sănătății și sfaturi de la specialiștii noștri.

CONTACTEAZĂ-NE!

Echipa noastră vă stă la dispoziție
pentru orice întrebare!

Clinica Pipera-Tunari 58

021.9694 Tasta 1

Clinica Timpuri noi

021.9694 Tasta 2

Clinica Dorobanți Bitolia 14

021.9694 Tasta 3

Clinica Băneasa

021.9694 Tasta 4