Ortopedie - Ortokinetic

Ortopedie

 

Ortopedia este specialitatea care se ocupa cu depistarea, diagnosticarea,

tratarea si recuperarea afectiunilor congenitale și dobandite

traumatice si netraumatice, ale aparatului locomotor.

 

Ea este in stransa legatura cu specialitatea Recuperare Medicala, care se ocupa cu tratarea afectiunilor din sfera reumatologiei, neurologiei, ortopediei – traumatologiei, avand ca scop combaterea durerii, relaxarea musculara, imbunatatirea mobilitatii articulare, a circulatiei, a troficitatii tesuturilor si a metabolismului celular.

Chirurgia ortopedica este o ramura chirugicala care se ocupa cu diagnosticarea si tratarea afectiunilor sistemului mulsculoscheletal. Chirurgii ortopezi folosesc atat tehnici chirurgicale cat si nechirurgicale pentru a trata infectii, tumori, anomalii congenitale, boli de uzura (degenerative), tumori, afectiuni sportive si traumatisme ale sistemului musculoscheletal.

In centrele medicale Ortokinetic, intr-o prima faza, ne concentram atentia asupra tratamentelor nechirurgicale sau minim invazive ale afectiunilor ortopedice dar in cazul in care tratamentul optim este cel chirurgical, specialistii nostri sunt pregatiti sa intervina, folosind metodele specifice fiecarei afectiuni.

Ortokinetic este un centru de excelenta in diagnosticarea si tratarea traumelor si a afectiunilor ortopedice subacute si cornice.

Daca afectiunea dumneavoastra este de lunga durata, alte metode de tratament au esuat sau daca nu ati fost multumit/a de rezultatele obtinute in alta clinica, va asteptam pentru o a doua parere si va oferim metode moderne de tratament ale afectiunilor dumneavoastra.

Un sistem de perfectionare continua a medicilor din clinicile noastre face posibila diagnosticarea si tratarea pacientilor folosind tehnici moderne comparabile cu orice sistem de sanatate performant, din lume.

Centrele medicale Ortokinetic folosesc aparatura de ultima generatie in tratamentele de recuperare, pentru a-ti asigura cele mai bune rezultate in:

CONTACTEAZĂ-NE!

Echipa noastră vă stă la dispoziție
pentru orice întrebare!

Clinica Pipera-Tunari 58

021.9694 Tasta 1

Clinica Timpuri noi

021.9694 Tasta 2

Clinica Dorobanți Bitolia 14

021.9694 Tasta 3

Clinica Băneasa

021.9694 Tasta 4