Ortokinetic.ro - Traumatologie
Clinica Ortokinetic Bucuresti

Traumatologie

Traumatologie

Daca ati suferit un traumatism sportiv sau un accident si aveti nevoie de diagnostic si tratament Centrele Ortokinetic sunt echipate cu dotarile si personalul necesar unui diagnostic rapid si corect. Recomandam programarea la Clinica noastra din Pipera unde veti putea face pe loc radiografii daca acestea sunt necesare. Daca aveti deja investigatii facute si doriti consult si tratament va putem programa in oricare dintre centrele noastre pentru a vedea un medic Ortoped – Traumatolog.

 

Ce fel de traumatisme pot fi tratate la Ortokinetic?

In functie de severitatea lor traumatismele pot fi  urmate de leziuni ale partilor moi, fracturi ale oaselor membrelor si leziuni viscerale. La Ortokinetic ne specializam in tratamentul fracturilor simple si complexe si leziunilor tendinoase si ligamentare ale membrelor. Pacientilor cu leziuni multiple, fracturi deschise sau afectiuni cerebrale, pelvice sau abdominale le recomandam prezentarea la un servicu de urgenta.
 

Cum e Ortokinetic diferit de un spital de stat?

La Ortokinetic veti intalni medici ortopezi care au facut training prin rezidentiat la Spitalul Floreasca Bucuresti – cel mai mare centru de trauma din Romania. In cei 6 ani de pregatire am invatat sa facem fata majoritatii situatiilor de urgenta in Ortopedie Traumatologie. In continuare colaboram cu traumatologi de renume pentru a va oferi cel mai bun diagnostic si tratament.
In cazul unei fracturi sau leziuni ligamentare este important sa aveti in primul rand un diagnostic corect si complet si un tratament rapid pentru a preveni complicatiile. Noi va oferim expertiza in diagnostic si promptitudine in tratament. Ca si in cazul afectiunilor cronice suntem adeptii tratamentului conservator ori de cate ori este posibil. 
La Ortokinetic puteti alege medicul care va consulta, puteti alege o locatie aproape de dumneavoastra iar noi vom petrece atata timp cat e nevoie pentru a va explica afectiunea si variantele de tratament. In cazul in care este necesara interventia chirurgicala de fixare a fracturilor sau reparatii de tendoane sau ligamente va putem ghida in alegerea tipului de implant care va asigura o vindecare rapida si rezultate optime. Operatiile au loc in timp util si cu o echipa de medici cu experienta. 
Nu in ultimul rand recuperarea postoperatorie poate avea loc in Centrele Ortokinetic si va oferim o gama larga de modalitati de recuperare.
 

Ce tipuri de traumatisme sunt tratate frecvent?

Tratam frecvent fracturi ale membrelor si leziuni complexe ligamentare cum ar fi:

 • Fracturi de clavicula
 • Rupturi ale ligamentelor coraco-claviculare cu disjunctia articulatiei acromio-claviculare
 • Fracturi de humerus proximal si distal
 • Fracturi ale antebratului (radius si ulna)
 • Traumatisme complexe ale cotului cu fracturi, dislocatii si leziuni multiple ligamentare (triada nefasta cot, fracturi cap radial, rupturi ligamente laterale sau mediale, dislocatii)
 • Fracturi de pumn, mana si degete (metacarpiene, falange, scafoid, semilunar, etc)
 • Tratamentul dislocatiilor perilunate
 • Fracturi de col femural, pertrohanteriene si de femur distal
 • Fracturi ale rotulei gleznei si piciorului (tibie, peroneu, calcaneu, metatarsiene si falange, etc)
 • Reparatia rupturilor traumatice ale coafei rotatorilor
 • Ruptura tendonului biceps distal
 • Ruptura muschiului pectoral
 • Tratamentul instabilitatilor de umar si rotula (Bankart, MPFL – ligament patelo-femural medial)
 • Tratamentul rupturilor acute de ligamente incrucisate (LIA)

Cine va consulta?

Solicita o programare acum

Alege varianta rapida si fa-ti o programare online, completând câmpurile de mai jos. Un reprezentant Ortokinetic te va contacta în maximum 24 de ore, pentru a stabili detaliile vizitei tale medicale.

Solicita o programare