Acupunctura - Ortokinetic

Tratamente

Acupunctura

Acupunctura este un tratament ce consta in inteparea anumitor puncte situate la nivelul pielii ce se afla de-a lungul unor meridiane energetice.

Scopul tratamentului este echilibrarea functionarii organismului si se urmareste eliminarea urmarilor factorilor ce produc boala si cresterea rezistentei organismului 

la imbolnavire si refacerea energiei afectate a diferitelor organe. Acupunctura este o ramura a medicinei traditionale chinezesti constand in practicarea de intepaturi cu ace in

 puncte clare ale suprafetei corpului pacientului, pentru a vindeca anumite boli sau a provoca un efect analgezic.

Fă o programare
sau vino la una dintre clinicile noastre

Afectiunile carora se adreseaza acupunctura sunt urmatoarele:

Boli interne (hipoglicemii, astm bronsic, bronsita acuta, amigdalita acuta, hiperaciditate, gastrite acute si cronice, hipertensiune arteriala, ulcer duodenal, colite acute și cronice, indigestie, hemoroizi, dizenterie bacilara, diaree, constipatie, diabet)
Boli neurologice si afectiuni musculoscheletale (artrita, nevralgie, sciatica, umar inghetat, cotul tenismenului, lombalgii, bursite, tendinite, torticolis, paralizii cerebrale infantile, migrena, nevralgia de trigemen, sechele post-AVC, paralizie cerebrala, neuropatii periferice, paralizii faciale periferice, sindromul Meniere, sechele post-poliomielitice sub 6 luni vechime)
Afecțiuni ORL (hipoacuzia de perceptie, acufene, dureri de urechi, slabirea vederii, amețeli, sinuzite acute si cronice, gat inflamat, rinita, guturai)
Boli dermatologice (eczeme, acnee, herpes)
Afectiuni stomatologice (gingivite, nevralgii dentare)
Afecțiuni ale aparatului renal si reproducator (impotenta, infertilitate, sindrom pre-menstrual, boala inflamatorie pelvina, vaginita, dismenoree, enurezisul nocturn, rau matinal, globul vezical)
Afectiuni mental-emoționale (anxietate, despresie, stres, insomnie)

Rezultate remarcabile am obtinut in tratatamentul prin acupunctura a herniei de disc lombare si a crizei de sciatica, precum si in tratamentul sinuzitelor de diferite etiologii și a acufenelor (zgomote in urechi) sau afectarea dureroasa a umarului, cotului si genunchiului, atat de cauza artrozica (la varstnici), cat si de cauza inflamatorie (mai ales la sportivi).

Tratamentul prin acupunctura a afecțiunilor psihicului, mai ales cele a caror cauza este stresul:

 • depresia, anxietatea, tulburarile de somn
 • a inregistrat in ultima perioada o rata de adresabilitate si de succes foarte mare, singur sau ca terapie adjuvanta.

Tratamentele se realizeaza la standarde inalte de siguranta, cu ace de acupunctura sterile, de folosinta unica, intr-o atmosfera curata, relaxanta si regeneratoare

Va invitam sa va tratati durerile prin acupunctura!

programează-te!

Cere o programare

Alege varianta rapidă și fă-ți o programare online, completând câmpurile de mai jos.
Un reprezentant Ortokinetic te va contacta în maximum 24 de ore, pentru a stabili detaliile vizitei tale medicale.  DISTRIBUIE:

  Info pacienți

  Articole utile din blogul nostru

  Ortopedia – ramură a medicinei care se ocupă de menținerea și îmbunătățirea stării fizice

  Înaintarea în vârstă, accidentele fizice sau anumite diagnostice își pot pune amprenta în mod negativ asupra stării fizice, determinând apariția durerii sau probleme de mobilitate care te pot împiedica să execuți chiar și cele mai simple activități.

  Mai mult

  Tipuri de proteze de genunchi: De la modelele parțiale la cele totale

  Protezele de genunchi reprezintă o soluție modernă și eficientă pentru pacienții care suferă de afecțiuni musculo-scheletale grave. Acestea sunt concepute pentru a restabili mobilitatea și a reduce durerea asociată cu deteriorarea articulației genunchiului.

  Mai mult

  Pastila de sănătate: Osteoporoza în cazul pacienților cu diabet zaharat

  Odata cu inaintarea in varsta, procesul de pierdere osoasa este mai mare decat cel de formare osoasa, astfel oasele devin mai subțiri si mai fragile.

  Mai mult

  CONTACTEAZĂ-NE!

  Echipa noastră vă stă la dispoziție
  pentru orice întrebare!

  Clinica Pipera-Tunari 58

  021.9694 Tasta 1

  Clinica Timpuri noi

  021.9694 Tasta 2

  Clinica Dorobanți Bitolia 14

  021.9694 Tasta 3

  Clinica Băneasa

  021.9694 Tasta 4