Specialități - Ortokinetic

Ortopedie

Specialități

Ortokinetic este un centru de excelenta in diagnosticarea si tratarea traumelor si a afectiunilor ortopedice subacute si cornice. Daca afectiunea dumneavoastra este de lunga durata, alte metode de tratament au esuat sau daca nu ati fost multumit/a de rezultatele obtinute in alta clinica, va asteptam pentru o a doua parere si va oferim metode moderne de tratament ale afectiunilor dumneavoastra.

Spune-ne unde te doare?

Indiferent de starea dumneavoastră ortopedică sau de accidentarea sportivă,
avem o echipă de experți medicali de top supraspecializați în Ortopedie si Traumatologie de Umăr și Genunchi
care vă așteaptă să vă ajute.

Lista de opțiuni

Ortopedie pediatrica
Traumatologie
Medicina sportiva
Infiltratii ghidate ecografic
Medicina Regenerativa
Interventii chirurgicale
Chirurgie Artroscopica Avansata

Fă o programare
sau vino la una dintre clinicile noastre

Ortopedia este specialitatea care se ocupa cu depistarea, diagnosticarea, tratarea si recuperarea afectiunilor congenitale și dobandite, traumatice si netraumatice, ale aparatului locomotor.

Ea este in stransa legatura cu specialitatea Recuperare Medicala, care se ocupa cu tratarea afectiunilor din sfera reumatologiei, neurologiei, ortopedieitraumatologiei, avand ca scop combaterea durerii, relaxarea musculara, imbunatatirea mobilitatii articulare, a circulatiei, a troficitatii tesuturilor si a metabolismului celular.

Chirurgia ortopedica este o ramura chirugicala care se ocupa cu diagnosticarea si tratarea afectiunilor sistemului mulsculoscheletal. Chirurgii ortopezi folosesc atat tehnici chirurgicale cat si nechirurgicale pentru a trata infectii, tumori, anomalii congenitale, boli de uzura (degenerative), tumori, afectiuni sportive si traumatisme ale sistemului musculoscheletal.

In centrele medicale Ortokinetic, intr-o prima faza, ne concentram atentia asupra tratamentelor nechirurgicale sau minim invazive ale afectiunilor ortopedice dar in cazul in care tratamentul optim este cel chirurgical, specialistii nostri sunt pregatiti sa intervina, folosind metodele specifice fiecarei afectiuni.

Un sistem de perfectionare continua a medicilor din clinicile noastre face posibila diagnosticarea si tratarea pacientilor folosind tehnici moderne comparabile cu orice sistem de sanatate performant, din lume.

DISTRIBUIE:

CONTACTEAZĂ-NE!

Echipa noastră vă stă la dispoziție
pentru orice întrebare!

Clinica Pipera-Tunari 58

021.9694 Tasta 1

Clinica Timpuri noi

021.9694 Tasta 2

Clinica Dorobanți Bitolia 14

021.9694 Tasta 3

Clinica Băneasa

021.9694 Tasta 4