Dermatologie - Ortokinetic

Alte Specialități

Dermatologie

In cadrul clinicii noastre puteti beneficia de tratamente adresate afectiunilor dermatologice obisnuite precum:

Acnee
Caderea parului
Consultatii pt afectiuni dermatologice aparute in sarcina
Consultatii de dermatologie pediatrica
Dermatita seboreica
Epilare definitiva cu Laser Alexandrite Synchro Replay de la Deka
Examen dermatoscopic pentru diagnosticul si supravegherea alunitelor
Psoriazis
Rozacee

În  Centrul Ortokinetic Dorobanți, regăsiți cea mai eficientă, nedureroasă și fiabilă metodă de epilare definitivă. Grație tehnologiei de ultimă generație, Laserul Alexandrite reprezintă cea mai sigură și rapidă opțiune de îndepărtare permanentă a părului. Prin urmare, în clinica noastră puteți beneficia de dispozitivul Synchro Replay de la Deka, unul din cele mai performante aparate la nivel mondial, având capacitatea de a acționa pe orice foto-tip de piele și pe orice nuanță de păr, garantând rezultate rapide, fără efecte secundare. Procedura este universală, astfel, se adresează tuturor persoanelor, indiferent de vârstă sau sex. Nu presupune durere sau disconfort și poate fi efectuată în orice anotimp al anului.

Fă o programare
sau vino la una dintre clinicile noastre

Modul de funcționare a dispozitivului Synchro Replay:

Synchro Replay este cel mai rapid și puternic tip de laser Alexandrite, ce permite deteriorarea controlată a țesutului țintă, fără ca restul țesuturilor să fie afectate, prin absorbția melaninei. Este un dispozitiv inovator pentru dermatologie, un sistem combinat cu cea mai puternică sursă de Alexandrit (3 Hz  – 125 W), împreună cu un laser Nd:YAG de 70 W, ce utilizează lungimea de undă de 755 nm, fiind mai puternic cu 25% decât orice alt sistem de pe piață. Acest laser poate fi operat în mod continuu sau în mod pulsat. Dispune de un capăt de safir cu sistem de răcire pentru a ține sub control temperatura pielii. Acesta are diametrul de 20 mm, și facilitează livrarea impulsurilor cu o durată foarte scurtă, dar cu o intensitate extrem de ridicată.

Avantajele epilării definitive cu Synchro Replay:

• Eficiență asupra firelor de păr fine, subțiri sau groase;
• Potrivit pentru orice zonă a corpului și a feței, prezintă randament chiar și în cazul pielii bronzate sau a celei deschise la culoare;
• Rată crescută de penetrare a țesutului cu un conținut ridicat de melanină (foliculi piloși sau leziuni pigmentare);
• Nu prezintă risc de depigmentare sau ardere;
• Fără durere și disconfort;
• Rezultate rapide și de lungă durată.

Recomandări înainte și după utilizarea laserului:

• Aplicați produse hidratante dupa efectuarea procedurii;
• Nu utilizați apă fierbinte pe zonele tratate în ziua intervenției (evitați dușurile fierbinți/sauna);
• Nu vă expuneți la soare/solar cu 3 săptămâni înainte și după procesul de epilare;
• Nu apelați la epilarea prin smulgerea firelor de păr cu o lună înainte de procedură. Pe parcursul tratamentului este necesară înlăturarea pilozității prin radere;
• Nu este recomandată utilizarea laserului în perioada sarcinii și alăptării, în cazul administrării unor medicamente fotosensibilizante, în cazul plăgilor deschise sau a leziunilor.

Cum decurge o ședintă de epilare definitivă cu Synchro Replay:

În cadrul primei ședințe, personalul medical analizează foto-tipul pielii, culoarea și grosimea firului de păr, astfel încât să determine numărul necesar de ședințe și să întocmească un plan de tratament personalizat în funcție de nevoile și istoricul medical al pacientului. Zona ce urmează a fi tratată se marchează cu un dermatograf alb, iar alunițele sunt acoperite.  Ulterior este aplicat gelul conductor, iar procedura în sine constă în deplasarea capătului dispozitivului pe fiecare centimetru de piele. Atât operatorul, cât și pacientul sunt nevoiți să poarte ochelari de protecție UV.

Câte ședințe sunt necesare și care este intervalul optim de timp dintre acestea:

Numărul de ședințe efectuate în vederea obținerii rezultatului dorit, este determinat în mod individual pentru fiecare pacient în parte, stabilindu-se în funcție de mai mulți factori, precum: zona tratată, statusul hormonal, culoarea pielii, grosimea și culoarea firului de păr. 

În mod obișnuit, numărul ședințelor variază între 6-10, iar durata de timp dintre acestea este de 4-12 săptămâni,
însă acest aspect poate să difere, în funcție de criteriile specificate anterior. Rezultatele sunt vizibile la două săptămâni după efectuarea primei ședințe.

Este locul unde veti gasi solutii profesioniste la probleme dermatologice, unde se efectueaza tratamente de microchirurgie dermatologica (excizii chirurgicale si examen histopatologic, electrocauterizari, drenaje).

Oferim sfat cosmetic personalizat cu terapii moderne de estetica medicala (mezoterapie, PRP-terapia vampir, corectia ridurilor prin injectare de toxina botulinica si acid hialuronic, peelinguri chimice si altele).

Indiferent de varsta sau sex, de problemele dermatologice existente (riduri, cicatrici, pete pigmentare, caderea parului) noi Redam Frumusetea Naturala a Pielii.

Echipa Ortokinetic

Specialiștii noștri

Dr. Viorica STANCIU

Medic Specialist Dermatologie

programează-te!

Cere o programare

Alege varianta rapidă și fă-ți o programare online, completând câmpurile de mai jos.
Un reprezentant Ortokinetic te va contacta în maximum 24 de ore, pentru a stabili detaliile vizitei tale medicale.  DISTRIBUIE:

  Info pacienți

  Articole utile din blogul nostru

  Recuperarea durerii de spate – sfaturi pentru a scăpa de durere și a-ți recăpăta mobilitatea

  Durerile de spate sunt o problemă comună care afectează milioane de oameni la nivel global, iar indiferent dacă ai o viață activă sau sedentară, probabilitatea de a te confrunta cu dureri de spate la un moment dat este ridicată.

  Mai mult

  Optimizează-ți sănătatea – cum să beneficiezi de serviciile Ortokinetic prin asiguratorul tău

  Accesul la servicii medicale de înaltă calitate este esențial pentru menținerea unei vieți sănătoase, iar la clinica Ortokinetic îți oferim posibilitatea de a beneficia de o gamă variată de tratamente și consultații, colaborând cu majoritatea companiilor de asigurări de sănătate recunoscute.

  Mai mult

  Pașii inițiali în recuperarea ortopedică post-chirurgicală

  Pentru a te recupera după o intervenție chirurgicală ai nevoie, printre altele, de dedicare și răbdare, iar această etapă inițială implică gestionarea atentă a durerii, îngrijirea meticuloasă a rănii și introducerea graduală a exercițiilor blânde pentru a îmbunătăți mobilitatea și a întări musculatura.

  Mai mult

  CONTACTEAZĂ-NE!

  Echipa noastră vă stă la dispoziție
  pentru orice întrebare!

  Clinica Pipera-Tunari 58

  021.9694 Tasta 1

  Clinica Timpuri noi

  021.9694 Tasta 2

  Clinica Dorobanți Bitolia 14

  021.9694 Tasta 3

  Clinica Băneasa

  021.9694 Tasta 4