Ortokinetic.ro - Imagistica
Clinica Ortokinetic Bucuresti

Imagistica si investigatii

Imagistica si investigatii

     In Centrele Ortokinetic incercam sa va oferim toate serviciile necesare diagnosticului si tratamentului afectiunilor dumneavoastra in cel mai scurt timp, ideal in cursul unei singure vizite. Am investit in aparatura de ultima generatie pentru ca pacientii nostri sa beneficieze de investigatiile paraclinice si imagistice necesare.

 

In centrele Ortokinetic veti putea beneficia de servicii de Radiologie Digitala, Ecografie de parti moi sau generala, Ecocardiografie, EKG, Holtere de tensiune si EKG, teste de efort, osteodensitometrie cu ultrasunete, etc

 

In cadrul procesului continuu de reinvestire in calitate contruim in Centrul din Pipera un Centru de imagistica specializat pe afectiuni musculo-scheletale in cadrul caruia veti regasi din 2021 si un RMN nou de ultima generatie, iar din 2022 speram sa putem efectua interventii chirurgicale in ambulatoriu in cadrul Centrului de Chirurgie de Zi Ortokinetic.
 

Cine va consulta?

Solicita o programare acum

Alege varianta rapida si fa-ti o programare online, completând câmpurile de mai jos. Un reprezentant Ortokinetic te va contacta în maximum 24 de ore, pentru a stabili detaliile vizitei tale medicale.

Solicita o programare