Ortokinetic.ro - Terapie laser
Clinica Ortokinetic Bucuresti

Terapie laser

Terapie laser

Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation , pe scurt  LASER-ul reprezinta o amplificare a luminii de catre emisia stimulata de radiatii.

Laserterapia a cunoscut o dezvoltare continua in ultimii 10-20 de ani. Energia luminoasă absorbită de ţesuturile pacientului declanşează  modificări biologice la nivelul celular care duc la intensificarea circulaţiei sangvine locale; înlătură temporar durerea şi rigiditatea din muşchii minori şi articulaţii; relaxează muşchii şi înlătură spasmele musculare; înlătură temporar dureri minore şi anchilozări asociate cu artrita.

 Doza şi frecvenţa tratamentului poate fi reglată în aşa fel încât să producă efectul dorit, si este stabilita de catre medic si de fizioterapeut.Desi durata este de cateva minute , efectul se simte chiar de la primele sedinte.

Lumina laser în spectru jos diferă de lumina obişnuită în patru moduri. Pe scurt, este mult mai intensă, direcţionată, monocromatică şi concentrată..Lumina laser în spectru jos are proprietăţi fizice pe care lumina obişnuită nu le are. Aceasta este cheia explicaţiei de ce razele laser sunt atât de eficiente în vindecare în comparaţiei cu alte tipuri de lumină.

Indicaţii pentru laser :

- Efect antialgic
- Creşterea locală a circulaţiei sangvine
- Înlăturarea durerilor minore şi a anchilozărilor locale ale muşchilor şi articulaţiilor.
- Relaxarea musculară.
- Înlăturarea spasmelor musculare.
- Accelerarea regenerării nervilor, a creşterii osoase şi a reparării ligamentelor.
- Vindecarea rănilor.

Contraindicaţii:

- În zone injectate cu steroizi în ultimele 2-3 săptămâni.
- În zone suspectate de a conţine ţesuturi canceroase.
- În zone cu hemoragii active.
- Pe uter cu sarcină.
- Pe gât (în regiunea tiroidă sau a sinusului carotid) sau piept (nervul vagus sau regiunea cardiacă a toracelui).
- Direct peste zone cu răni deschise, dacă acestea nu sunt acoperite cu o barieră protectoare transparentă.
- Tratamentul ganglionilor simptomatici
- In zona toracică a pacienţilor care folosesc un pacemaker cardiac.
- Pe ochi şi nu va fi aplicat la ochi.
- La ţesuturi ischemice la persoane cu boli vasculare unde alimentarea cu sânge nu poate urmări creşterea metabolică a cererii şi unde pot rezulta necrozări ale ţesuturilor.

DE RETINUT ! Sursele de radiatii sunt mici si sigure ; folosit corespunzator si numai de un o persoana specializata  nu prezinta absolut nici un risc pentru pacient sau pentru terapeuti

Solicita o programare acum

Alege varianta rapida si fa-ti o programare online, completând câmpurile de mai jos. Un reprezentant Ortokinetic te va contacta în maximum 24 de ore, pentru a stabili detaliile vizitei tale medicale.

Solicita o programare