Ortokinetic.ro - Fizioterapie
Clinica Ortokinetic Bucuresti

Fizioterapie

Fizioterapie

Planul de recuperare intotdeauna este adaptat la varsta pacientului si conditia fizica actuala precum si la valorile parametrilor vitali și starea generala a pacientului.

Se realizeaza sub atenta supraveghere a specialistului, cu diverse aparate si accesorii pentru imbunatatirea activitatii fizice si a starii de sanatate.

Studiile au evidentiat in timp ca varsta nu reprezinta un impediment pentru practicarea exercitiilor fizice. Acestea pot corecta chiar si valorile colesterolului, diabetul şi obezitatea si au un efect de scădere a tensiunii arteriale, atat a celei sistolice, cat şi a celei diastolice.

 

Pentru anumiti pacienti este recomandat si un consult cardiologic inainte de inceperea sedintelor de kinetoterapie.

Kinetoterapia vizeaza in principal grupele mari de muşchi pe o durată de aproximativ 30 de minute, precedate de miscari de incalzire si incheiate cu miscari de revenire dupa efort, totalul de timp al unei sedinte fiind de 50 de minute.

 

Solicita o programare acum

Alege varianta rapida si fa-ti o programare online, completând câmpurile de mai jos. Un reprezentant Ortokinetic te va contacta în maximum 24 de ore, pentru a stabili detaliile vizitei tale medicale.

Solicita o programare