Echipa Ortokinetic

Simona GRIGORE

Sunt psiholog clinician cu competențe de intervenție în psihologia sportului, psihoterapeut cu formare integrativă în cadrul școlii de tip masteral româno-britanic, A.R.P.I. și formator certificat.

Am lucrat în grupuri de psihoterapie cu formatori români și englezi, realizând studii și activități practice despre existențialism – frica de moarte și frumusețea vieții, despre conceptul de umbră – latura întunecată, profundă, necunoscută sau neacceptată, proceduri de intervenție în terapia relațională, de cuplu și sexualitate, tipare de atașament, aplicații ale hipnozei eriksoniene, tehnici de relaxare, de respirație, de somato-terapie, psihoterapia stresului cu tehnici de gestionare a depresiei și reziliență.

Am experienta in interventia terapeutica atat cu oamenii obisnuiti cat si cu antrenorii si sportivii din inalta performanta cum ar fi loturile olimpice de atletism, balet si dans contemporan, gimnastica artistica si ritmica dar si cu performanta academica, teatru si film ori medicina umana.

Stiu calea spre a gasi acel ceva in fiecare pentru a deveni ce isi doreste.

Fiți la curent cu activitățile noastre, precum și cu ultimele informații despre recentele tendințe în domeniul sănătății și sfaturi de la specialiștii noștri.

CONTACTEAZĂ-NE!

Echipa noastră vă stă la dispoziție
pentru orice întrebare!

Clinica Pipera-Tunari 58

021.9694 Tasta 1

Clinica Timpuri noi

021.9694 Tasta 2

Clinica Dorobanți Bitolia 14

021.9694 Tasta 3

Clinica Băneasa

021.9694 Tasta 4