Optimizează-ți sănătatea - cum să beneficiezi de serviciile Ortokinetic prin asiguratorul tău - Ortokinetic

Ghid pentru prima ta vizită

Optimizează-ți sănătatea – cum să beneficiezi de serviciile Ortokinetic prin asiguratorul tău

Întreabă medicul

Întrebări pe subiect:

Accesul la servicii medicale de înaltă calitate este esențial pentru menținerea unei vieți sănătoase, iar la clinica Ortokinetic îți oferim posibilitatea de a beneficia de o gamă variată de tratamente și consultații, colaborând cu majoritatea companiilor de asigurări de sănătate recunoscute. Fie că ești asigurat prin Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București, Signal Iduna, Allianz Tiriac sau beneficiezi de avantajele unui 7card, la Ortokinetic îți stăm la dispoziție cu soluții personalizate, adaptate nevoilor tale medicale. Acest parteneriat între clinica medicală și asiguratori îți garantează faptul că primești cea mai bună îngrijire posibilă.

Accesul prin Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București

Dacă beneficiezi de asigurare de sănătate prin Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București, clinicile Ortokinetic îți sunt ușor accesibile. Tot ce trebuie să faci este să te prezinți la recepția clinicii cu biletul de trimitere de la medicul tău de familie sau de la un specialist. În acest fel, ai posibilitatea de a primi consulturi medicale de specialitate, investigații complete și intervenții chirurgicale atunci când este necesar. Așadar, accesul la aceste servicii este simplificat, permițându-ți să te concentrezi pe recuperarea și menținerea sănătății tale.

Parteneriatul cu Signal Iduna

Signal Iduna colaborează strâns cu Ortokinetic pentru a-ți oferi o experiență medicală fără griji. Astfel, informează persoana de contact de la Signal Iduna despre intenția ta de a programa o vizită în clinicile noastre și ei se vor ocupa de restul. Acest parteneriat te scutește de formalități, permițându-ți să te concentrezi pe sănătatea ta fără a te îngrijora de detalii administrative. Profesionalismul și atenția acordată fiecărui pacient fac din acest proces unul eficient și personalizat.

Beneficiile oferite asiguraților Allianz Tiriac

Prin Allianz Tiriac, ai acces la numeroase beneficii atunci când apelezi la serviciile Ortokinetic, acestea incluzând o consultație gratuită la fiecare dintre specialitățile medicale oferite de clinicile noastre pe an și o reducere de 15% pentru alte servicii medicale, cum ar fi consultații suplimentare, investigații sau intervenții chirurgicale. Aceste avantaje sunt menite să îți ușureze accesul la îngrijiri medicale de calitate, ajutându-te să menții o stare optimă de sănătate într-un mod eficient.

Utilizarea 7card pentru accesul la servicii medicale

Posesorii de 7card sunt avantajați când vine vorba de accesul la serviciile medicale în cadrul clinicilor Ortokinetic. Pe lângă prima consultație gratuită oferită la fiecare specialitate o dată la 30 de zile, beneficiezi de reduceri semnificative pentru serviciile medicale adiacente. Aceste facilități te ajută să menții o monitorizare constantă a sănătății tale, fără a te îngrijora de costuri. Este suficient să prezinți la recepție 7card-ul tău și cartea de identitate pentru a te bucura de toate aceste beneficii.

Accesul prin Medicover

Dacă deții o asigurare de sănătate prin Medicover, clinicile Ortokinetic sunt pregătite să-ți ofere servicii medicale de specialitate. Prezintă-te cu polița de asigurare și un document de identificare la oricare dintre clinicile noastre, iar echipa Ortokinetic se va asigura că procedurile necesare sunt efectuate fără întârziere, garantându-ți acces la tratamente și la consiliere de specialitate, optimizate pentru a răspunde rapid și eficient la problemele tale de sănătate.

Programează-ți vizita online

Pentru a-ți ușura accesul la serviciile Ortokinetic, clinicile noastre îți oferă posibilitatea de a-ți programa vizitele online. Accesează site-ul nostru web, unde poți alege data și ora consultației care ți se potrivește cel mai bine, acest serviciu ajutându-te să economisești timp și să îți planifici mai eficient vizitele medicale, asigurându-te că primești îngrijirile necesare rapid și fără complicații.

Accesul la serviciile medicale oferite de Ortokinetic prin intermediul asigurărilor de sănătate poate transforma gestionarea sănătății tale într-un proces simplu și eficient. Indiferent dacă ești asigurat prin CASMB, parteneriatul cu Signal Iduna sau Allianz Tiriac, sau deții un 7card, poți beneficia de avantaje semnificative, care te ajută să îți menții sănătatea într-un mod convenabil și avantajos financiar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fiți la curent cu activitățile noastre, precum și cu ultimele informații despre recentele tendințe în domeniul sănătății și sfaturi de la specialiștii noștri.

Info pacienți

Alte articole asemănătoare

Recuperarea durerii de spate – sfaturi pentru a scăpa de durere și a-ți recăpăta mobilitatea

Durerile de spate sunt o problemă comună care afectează milioane de oameni la nivel global, iar indiferent dacă ai o viață activă sau sedentară, probabilitatea de a te confrunta cu dureri de spate la un moment dat este ridicată.

Mai mult

Pașii inițiali în recuperarea ortopedică post-chirurgicală

Pentru a te recupera după o intervenție chirurgicală ai nevoie, printre altele, de dedicare și răbdare, iar această etapă inițială implică gestionarea atentă a durerii, îngrijirea meticuloasă a rănii și introducerea graduală a exercițiilor blânde pentru a îmbunătăți mobilitatea și a întări musculatura.

Mai mult

Tot ce trebuie să știi despre artroscopie – 5 cele mai utilizate tipuri

Artroscopia este o procedură chirurgicală minim invazivă care permite medicilor să vizualizeze, să diagnosticheze și să trateze problemele din interiorul unei articulații.

Mai mult

CONTACTEAZĂ-NE!

Echipa noastră vă stă la dispoziție
pentru orice întrebare!

Clinica Pipera-Tunari 58

021.9694 Tasta 1

Clinica Timpuri noi

021.9694 Tasta 2

Clinica Dorobanți Bitolia 14

021.9694 Tasta 3

Clinica Băneasa

021.9694 Tasta 4